Miresevini te ''Erli Travel & Tours Agency''

Click here to edit subtitle


Selanik-Stamboll

13 - 17 Shkurt ,  199 euro/personi

1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobuz. 2.Transfertat dhe shëtitjet me autobuz. 3.Akomodim në hotel 3  yje për 4 netë qëndrimi.4. Mëngjeset   për të gjitha ditët e udhëtimit..5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.6. Një lundrim me anije në Bosfor 2.5 – 3 orë për të parë Europën e dhe Azinë.

Sh.Valentini ne STAMBOLL

4 dite   254 euro,nisja 14 Shkurt

Në pagesë përfshihen:
 Udhetimin Vajtje ardhje me Avion ' Fjetje në Hotel 3 yje me mengjesin  te perfshire, Transfertat dhe Shëtitjet  sipas programit,shoqerues  shqiptar gjat gjithe kohes.

Sh.Valentini ne Korfuz

 

Shen Valentini ne Korfuz,  3 dite 99 € , nga dt. 14-16 Shkurt. Çmimi perfshin udhetimin me autobuz, akomodimi ne hotel me 3 yje me mengjesin te perfshire, transfertat dhe shetitjet  sipas programit, shoqwerues  shqiptar gjat gjithe udhetimit..   

Shen Valentini ne

PARIS

4 dite€ 492,nisja ne date 13 Shkurt

Çmimi përfshin: Udhetimin Vajtje ardhje me Avion ' Fjetje në Hotel 3 yje me mengjesin  te perfshire, Transfertat dhe Shëtitjet  sipas programit,shoqerues  shqiptar gjat gjithe kohes.

Sh.Valentini ne Dubai


5 dite 599 euro  dt. 13 Shkurt

  • • Transferimi Vajtje Ardhje me autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit.
  • • Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
  • • Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas, • Akomodimi në Hotel me 3 yje në Dubai. • Mëngjezet në Hotel. • Shëtitjet me Autobuz sipas Programit. • Guida vendase në disa Shëtitje. 


Sh.Valentini ne SELANIK


3 dite 98 euro,14-16 Shkurt


Çmimi përfshin: Udhetimin Vajtje ardhje me Autobuz ' Fjetje në Hotel 3 yje me mengjesin  te perfshire, Transfertat dhe Shëtitjet ,shoqerues  shqiptar gjat gjithe kohes.


erlitravel & tours : Rrg."Hoxha Tahsin",Nr 217 Tirane, Albania, Tel/Fax +355 4 23 46 197 , Cel. +355 67 30 86 940 , e-mail: info@erlitravel.com